Iso III vain 3€, neljästä kaheksaan (16-20), Joka päivä!


SNOOKERISSA TAPAHTUU RAIVONA! (Klikkaa mua)

Perjantaina 4. Toukokuuta ARTSI OULUSSA! Artsi liipasee keikan puoli kympin pintaan.Keikalle ilmainen sisäänpääsy, mutta onneksi on sentään levyjä myytävänä, vain 10€ hintaan. Tule ja ole kuka olet! Lauantaina 12. Toukokuuta Planeetta/Seli Seli/ Surasith Luvassa kirjavaa ja sysimustaa psykeä ja progea ja kaikkea siltä väliltä ja vierestä, akustisena ja ei akustisena. Turha tässä seliselittää, tuu ite!


Klikkaa mua


Hyvät kansalaiset! NYT TULEE RUNSAASTI KIINNI/AUKI INFOA! Olemme kiinni jouluaaton ja joulupäivän. Tapaninpäivänä avaamme kello 16.00. Välipäivinä saatte törsöttää täällä normiaikataulujen puitteissa. Olemme jälleen kiinni uudenvuodenaaton ja uudenvuodenpäivän. Sen jälkeen palataan normielämään. Lämpimin terveisin, HKLÖK


KINKKUKISAT lauantaina 16.12. Lajina 9-pallo ja kisa toteutetaan parikisana. Avaamme kello 12.00. Ilmottautumiset paikan päällä.


K B T F I G H T 2 ! Snooker Time tukemassa Oulun Kickboxing Teamin järjestämää kamppailu-urheilu tapahtumaa! Snookerissa punnitukset 09.06. ja jatkot tapahtuman jälkeen 10.06.


Valvotaan pitempään viikonloppuna

TÄSTÄ VIIKONLOPUSTA LUKIEN VALOMERKKI RÄPSÄHTÄÄ 02.30. JOKA PERJANTAI JA LAUANTAI. DJ Roiskii biisejä alakerrassa niin että soi!


Lauantaina 17.12.2016. Perinteiset kinkkukisat. Lajina ysipallo. Parikisa. Ovet aukaistaan kello 12.00. Ilmoittautuminen paikan päällä.


Moskah debyyttikeikka Snookerissa 07.05.2016, klo 20.00-


Tänään meillä vielä täysi tohina! Olemme kiinni jouluaaton ja joulupäivän. Tapaninpäivänä auki normaalisti.